Nieuwe start: onafhankelijk IT Consultant

nederlands

In 2000 heb ik Lingewoud opgericht om voor klanten webapplicaties en sites te ontwikkelen. Lingewoud’s kracht is professionals zonder technische expertise te laten werken met geavanceerde technologie. We bouwden systemen door kleine software componenten te combineren. Ontbrekende componenten programmeerden we zelf.

Ik heb veel plezier gehad met het ontwerpen en ontwikkelen van al die mooie sites en applicaties, maar kreeg steeds meer behoefte aan nieuwe uitdagingen. Er gebeuren zulke interessante dingen momenteel in de IT wereld. Dat wil ik weer van dichtbij meemaken.

Dus na 21 jaar heb ik besloten Lingewoud te verkopen en een nieuwe carrière te starten als onafhankelijk IT consultant. Naast werken met de laatste technologie, wil ik graag mijn kennis te delen. Het is heerlijk om mijn softwarekennis en talent in het vinden van oplossingen te mogen gebruiken om bedrijven te helpen. Dus sinds een paar maanden werk ik als onafhankelijk IT consultant en help organisaties bij hun IT vraagstukken.

Stuur me een reactie over dit artikel